Tietoja sivupaketista

| |

Sivupohjan rakenne

Sivupohjan käyttäminen on yksinkertaista, sillä sivujen rakenne on selkeä. Julkaisut voivat ollo joko sivuja tai artikkeleja.

Sivut ovat olennaista tietoa sisältäviä osia, joihin on linkit ylälaidan valikosta. Sivuja ovat esimerkiksi etusivu, jolla näkyvät uusimmat artikkelit ja arkisto, josta löytyy kaikki julkaistut artikkelit. Artikkelit voi olla jaettu aiheittain, kuten esimerkissämme uutisiin tiedotteisiin ja muut-osastoon. Sivuja ovat myös yhdistyksen toiminnasta kertova infosivu ja liittymislomake, säännöt sekä yhteystietolomake.

Artikkelit ovat kirjoituksia, tiedotteita, kannanottoja tms. eri aiheista. Kuten edellä mainittu, ne voidaan selkeyden takia jakaa eri osastoihin. Artikkeleja voi laatia yhdistyksen tapahtumista ja yhdistykseen liittyvistä uutisista. Artikkeleja voi jakaa somekanavissa sivuille asennetun toiminnon avulla helposti.

Kuvilla ja videoilla lisää sisältöä

Sivuille ja artikkeleihin voi liittää kuvia ja videoita ja se kannattaakin aina tehdä, sillä yksi hyvin valittu kuva kertoo useimmiten todellakin enemmän kuin tuhat sanaa ja sama pätee videoihin.

Kuvien ja videoiden lisääminen onnistuu helposti muutamalla klikkauksella ja sivuille voi lisätä videoita helposti suoraan esim. yhdistyksen YouTube kanavalta, kuten esimerkkiartikkelissa.

WordPress alusta ja GeneratePress sivupohja

Nämä sivut on toteutettu WordPressillä käyttäen GeneratePressiä, joka on nopea ja optimoitu pohja WordPress verkkosivuille. Lisenssi sisältyy verkkosivujen hintaan.

Sisällön lisääminen on helppoa

Uuden sisällön lisääminen sivustolle on helppoa WordPressiä käyttäen. Hintaan sisältyy myös Elementor Pro lisenssi, joka on ammattilaisten käyttämä sivunrakentaja. Voit muokata sillä sivujen ulkoasua ja lisätä ominaisuuksia helposti. Halutessasi hoidamme sisältöpäivitykset ja sivujen muutokset!

Tilaa valmis kotisivupaketti!

Tilaa uudet kotisivut helposti, toimitamme kotisivupaketin valmiina avaimet käteen toimituksena ja tyytyväisyystakuulla. Lue lisää mitä verkkosivupaketti sisältää.

Edellinen

Linkit sosiaaliseen mediaan

Jätä kommentti