Etusivu on tärkein sivu

| |

Tutkimusten mukaan verkkosivuille tuleva kävijä tekee päätöksen noin puolessa sekunnissa, jatkaako hän sivujen selailua vai poistuuko, joten etusivu on ehdottomasti sivuston tärkein osa, josta on kiinni millaisen saaliin yhdistyksen sivusto kerää.

Sivupohja soveltuu yhdistyksen kotisivuille ja moneen muuhun tarkoitukseen

Tämä sivupohja mahdollistaa tärkeiden artikkelien esiinnostamisen. Esimerkiksi tämä artikkeli pysyy aina etusivun näkyvimmällä paikalla ja voit korvata tämän yhdistyksestä kertovalla artikkelilla. Uusi sisältö näkyy automaattisesti etusivun muilla paikoilla ja siirtyy uuden sisällön myötä artikkeliarkistoon, jota kävijät ja hakukoneet löytävät ne myöhemmin!

Monipuolinen sivupohja soveltuu erinomaisesti yhdistyksen verkkosivuille, mutta helpon muokattavuuden asiosta tämän pohjalta voidaan rakentaa sivuto melkien tarkoitukseen kuin tarkuitukseen, mukaan lukien monenlaisten yritysten kotisivut.

Nopeusoptimoitu sivupohja

Sivupohja on nopeusoptimoitu, joten se auttaa sivuston hyvässä sijoittumisessa esim. Googlen orgaanisissa hakutuloksissa, jotak kautta esim. yhdityksen toiminnasta kiinnostuneet löytävät helposti sivuille.

Hakukoneoptimoitu sivusto

Vaerkkosivut toimitetaan hakukoneoptimoituina. Tämä tarkoittaa optimoitua sisäistä linkitystä käyttäen yhdityksen toimintaa kuvaavia hakutermejä. Sivuille on myös lisätty hakukoneoptimointia helpottava lisäosa.

Tilaa uudet sivut yhdistykselle!

Tilaa uudet verkkosivut yhdistykselle! Toimitamme sivut nopeasti ja toimintavalmiina. Palveluun sisältyy kaikki tarvittava, palvelintila mukaan lukien! Autamme tarvittaessa myös jatkossa sivujen ylläpidossa yms.

Tilaa uudet sivut!

Edellinen

SEO on olenaista sivujen näkyvyydelle

Linkit sosiaaliseen mediaan

Seuraava

Jätä kommentti