WordPress sivut yhdistykselle

WordPress on erinomainen valinta yhdistyksen kotisivuille

Info-sivulla voit kertoa ytimekkäästi yhdistyksen toiminnasta siitä kiinnostuneille. Mikä yhdityksen nimi on? Mitkä ovat sen toiminnan tavoitteet ja toimintamuodot? Keille se on tarkoitettu ja ketkä voivat liittyä jäseniksi? Miten liittyminen tapahtuu?

Kerro toiminnasta enemmän kuvilla ja videoilla

Kuvat kertovat uleensä enemmän kuin tuhat sanaa, joten info-sivulle ja muihin artikkeleihin kannattaa liittää kuvia ja videosisältöä, mikäli sellaista on olemassa. Mikäli omia kuvia ei ole, kotisivupakettiin sisältyy viisi ammattilaisten ottamaa kuvaa kuvapankista, jotka liittyvät aiheeseen tai toimintaan.

Toimitamme sisällön tai voimme käytää nykyistä tai itse laatimaasi tekstiä

Sivupaketti sisältää perussivujen sisällön, (info-sivu ja neljä artikkelia) maksimissaan 500 sanaa per sivu. Jos sinulla ei ole valmista sisältöä, ammattitaitoiset tomittajamme laativat toiminnankuvauksen yms. tarvittavan.

Voimme käyttää myös entisten kotisivujesi sisältöä ohjeidesi mukaan tai voit toimittaa haluamasi tekstit meille, lisäämme ne sivuille.

Sisällön muokkaaminen on helppoa

Yhdistyksen uusien kotisivujen sisällön muokkaaminen on WordPress sisällönhallintajärjestelmää käyttäen on jatkossa helppoa. Voit lisätä uusia artikkeleja helposti itse, mutta tarvitattessa voimme huolehtia sisältöpäivityksistä puolestasi myös jatkossa erillisenä palveluna.

Tilaa WordPress kotisivut yhdistykselle edullisesti

Tilaa uudet kotisivut! Toimitamme sivut valmiina ja tyytyväisyystakuulla.